webdesign woempie
AFSTANDEN Als minimumleeftijd voor deelname geldt dat men per 30 september minimaal 6 jaar is of tot groep 3 van de basisschool behoort. Voor hen, die behoren tot groep 3 en 4 van de basisschool geldt als deelname beperking, dat slechts deelgenomen kan worden onder toezicht van ouder(s) en/of verzorger(s) of in groepsverband onder leiding van een groepsleid(st)er van tenminste 18 jaar. Voor schoolgroep 3 en 4 kunnen maximaal 2 geregistreerde begeleiders per groep gratis deelnemen. Er kan deelgenomen worden aan de volgende afstanden: 4 x 5   km: vanaf basisschool groep 3, of per 30 september 6 jaar. 4 x 10 km: vanaf basisschool groep 5 4 x 15 km: minimum leeftijd per 30 september 15 jaar. STARTPLAATS: Sportpark 't Broek. STARTTIJDEN: Voor de ingeschreven groepen is de starttijd van belang welke men heeft geloot tijdens het voorinschrijven. Voor deze informatie kunt u zich vervoegen bij uw groepsleiding. Individuelen kunnen starten tussen 18.00 en 19.00 uur. DE BELONING: De beloning bestaat uit medailles en schildjes die om de linten van de medailleskunnen worden gevouwen. De nrs. 1 t/m 10 zijn medailles met een verschillende kleurstelling. Dan zijn de nrs. 15, 20, 25, 30, 35, enz, ook medailles en alles tussen deze medailles in zijn dan schildjes.   DE KLEDING & SCHOENEN  Kies voor kleding die niet knelt en materialen die makkelijk transpiratievocht opnemen:    katoen, tricot of wol.  Zet bij zonnig weer altijd iets op uw hoofd en draag iets met lange mouwen en bedek uw hals    en smeer de lichaamsdelen die in de zon komen.  Een rugzakje of heuptasje met eten, drinken en spulletjes om blaren te behandelen, vaseline,    zonnebrandmiddel     en toiletpapier!  Voor wandeltochten in Nederland hebt u voldoende aan een wandelschoen met goed profiel    en zonder hak. De Avond 4 Daagse Stokkum wordt georganisseerd door vrijwilligers onder auspicien van de Sportcentrale Stokkum. Vele vrijwilligers zetten zich ieder jaar weer in om voor u van de avondvierdaagse een fantastisch, sportief evenement te maken. Zij helpen bij de voorbereidingen, het uitzetten van het parkour, op het startbureau, zijn actief als controleur of helpen het verkeer te regelen op drukke verkeerspunten. Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om deze wandeltochten te organiseren. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Ook als je niet elke avond helpen kunt, ben je van harte welkom! De Avond 4 Daagse Stokkum is op zoek naar vrijwilligers die: Medewerkers van het startbureau helpen bij de inschrijving     en het aan- en afmelden. Als controleur langs de route worden ingezet om de     deelnemerskaarten te stempelen en de  wandelaars bij te     staan waar nodig. Als verkeersregelaar ingezet worden op drukke en onveilige     punten. Zij moeten minimaal 16 jaar zijn en zij krijgen een     aparte instructie. Geef je dus op als vrijwilliger en stuur een mail naar a4d.stokkum.gwb@gmail.com. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer en geef eventueel je voorkeur op waarmee je wilt helpen. Wij nemen dan contact met je op. Contactpersoon Commissie Avond 4 Daagse Stokkum: Jan Menting Mobiel: 06-23570526 (svp na 19 uur)